zondag 20 juli 2008

Hollywood 20 July


Vanmorgen naar Los Angeles gereden en een RV park in de buurt gezocht van Hollywood en waar we morgen zo weer op de Interstate richting Cruise America zijn. Strategisch punt, dus....
We zitten op een "rustige", waar we alvast aan de vliegtuigen kunnen wennen, aangezien we over 3 dagen moeten vliegen. (ze gaan boven ons hoofd)
Na een kopje koffie...heel hollands....pakken we de camper en rijden naar een Park&Ride. Hier stappen we op de bus, die ons naar Hollywood North brengt en vandaar kunnen we met de metro naar Hollywood Boulevard en Sunset Boulevard.
De Walk of Fame (met alle sterren op de straat), we zijn geen beroemdheid tegen gekomen! Maar wel een paar dikke auto's gezien. Voor de rest valt het een beetje tegen. Wel nog even shoppen natuurlijk!! Ook Sunset Boulevard bracht niet wat we hadden gedacht. De afstanden zijn hier zo groot, dat we Beverly Hills moeten vergeten.
Misschien dat we er morgen nog doorrijden op weg naar Cruise America....
Ja, dan leveren we ons "huisje voor 3 weken" weer in!!!
Jammer, toch moeten de koffers nu gepakt worden.

1 opmerking:

Jordjuhh zei

Heej hallo Vacantiegangers,
Wat fijn dat alles zo goed verloopt .Echt leuk om te lezen jullie reisverslag. Het lijkt mij ook echt geweldig wat jullie allemaal zien .Jarno en Brecht zullen ook wel veel te vertellen hebben bij terugkomst!!111
Geniet nog lekker van de laatste dagen
Liefs Jacquelineen de rest v.d. fam. doat hennig an