woensdag 16 juli 2008

San Francisco 16 July


We hebben ons verslapen! (althans volgens Benny) Dus dat is een snelle kop koffie en op naar San Francisco....
We parkeren onze camper bij een shopping mall en zien de Ferry al liggen, rennen...en gelukkig halen we hem net, anders moesten we een uur wachten. Dat is zonde van de tijd.
We varen langs de Golden Gate bridge (helaas is het bewolkt) en Alcatraz. De overtocht duurt 35 min. en na aankomst nemen we de "tram" naar Fischermans Wharf.
Het is koud hier, waaien!!
Rustig rondsnuffelen, uitgebreid lunchen een naar Pier 39 om de zeehonden te zien liggen. Daarna met een oude auto een city tour van 90 min. Er liggen dekens in de auto!!
Deze tour brengt ons bij alle highlights van SF: China town (fortune cookies gekocht),Golden Gate Bridge, Cable Car bij Lombaart Street (bloemen straat), Victoriaanse huizen, dus genoeg gezien.
Het was weer een lange en indrukwekkende dag en tegen 19.00 uur zijn we terug op de camping.
Nog even ervaringen uitwisselen met de Hoffmannen en morgen af zakken naar het zuiden.....daar is het warmer!!!!


1 opmerking:

Hans zei

Hello Slagertjes , de straten in San Francisco waren echt steil of niet soms! Dus jullie hebben ook ondervonden dat het in San Francisco behoorlijk koud kan zijn en vooral op het water.Maar jullie zakken nu af naar het zuiden en zoeken de warmte weer op. De foto die jullie gemaakt hebben in Virginia City is super gaaf!!!! Groetjes Hans.