zondag 27 juli 2008

Terug naar huis! 23 July

4.00 uur! De wekker: opstaan, alles is al gepakt, dus we kunnen afscheid nemen van de States!!!
Uitchecken en wachten op de shuttle bus van het motel die ons om 5.00 uur naar het vliegveld brengt, we worden netjes bij Delta Airlines Departures afgezet.
Inchecken, helaas lukte dit niet online, dus we moeten aansluiten in de lange rij!
Al met al gaat het toch nog wel vlot, de koffers zijn we zo kwijt, daarna door de douane en we hebben zelfs nog tijd voor een kop koffe en broodje (ontbijt was er vanmorgen vroeg nog niet).
Boarding time! en om 7.20 uur gaan we de lucht in, op weg naar huis....
Naar 4,5 uur tussenlanding in Atlanta, waar we nog even flink moeten doorlopen omdat er een verkeerde gate op onze boarding pass stond.
Gauw Clemens nog een berichtje sturen, dat we op schema liggen en dan instappen voor het laatste stuk: Atlanta - Dusseldorf, nog 8,5 uur.
Jarno en Brecht kunnen nog wel slapen, maar Benny en ik dommelen en beetje.
Het is maar ong. 2 uur donker (kort nachtje) en we zien de zon opkomen vanuit het vliegtuig, om 7.35 uur zetten we voet op Dusseldorfer bodem!

We zijn supersnel door de douane, de koffers duren iets langer, deur open en dan staat daar Clemens al...onze taxi naar huis!!
En om 10.15 uur zitten we weer heerlijk achter een hollands kopje koffie en broodjes van moeders.....Zalig ....thuis....na een geweldig avontuur.

Geen opmerkingen: